12 de set. 2001

2001 - 2005





lnici de la meva aventura trobadoresca...






  l'endemà d'aquest trist dia... el 12 de setembre del 2001  Vaig pensar: "quina merda de món estem deixant als nostres fills, la generació que varem lluitar contra les dictadures fa treinta anys, hem de tornar a agafar les armes de la Pau, les veus i els instruments i sortir al carrer a animar-nos mútuament, perquè un altre món l'hem de fer possible"

2001... 2002
Començo recopilant cançons antigues i en faig algunes de noves i les presento amb amics i coneguts.

Amb un grup d'amics creem el que en diem "Fòrum de trobadors per un Món Nou". Fem algunes actuacions a Vilanova i la Geltrú, a l'Orfeó, a Can Cabanyes, etc. Ens impliquem força en la Plataforma Aturem la Guerra per demanar que el trio format per Bush, Blair i Aznar no portin a terme els seus plans d'invadir l'Iraq, amb l'excusa d'una guerra preventiva.

2003
a VILANOVA I LA GELTRÚ   ---  en el TEATRE PRINCIPAL en el festival que varem organitzar en contra de la guerra de l'Iraq.


a VILANOVA I LA GELTRÚ   ---   en la PLAÇA de la VILA cantant en contra de la guerra de l'Iraq en les manifestacions multitudinaries del 15 de febrer en tot el món.

a VILANOVA I LA GELTRÚ en la diada de les Comparses, del carnaval, posem lletra a la música del Turuta, que és la música tradicional de les Comparses de Vilanova, una antiga marxa militar... i la reciclem en forma de marxa per la Pau, en la que instem al Bush, Aznar i Blair a que desisteixin d'atacar l'Iraq. En totes les "guerres de caramels" d'aquest any, tots els comparsers s'han afegit a aquesta cançó reivindicativa.

a BARCELONA  ---   en la PLAÇA de CATALUNYA cantant la cançó "el cant del 15 de febrer" amb una lletra que havia posat amb la música del "cant dels ocells" en aquest emotiu acte que ha donat la volta al món.
 


a BARCELONA   ---   en la PLAÇA de la CATEDRAL cantant amb artistes per la Pau.

En la primera MARXA PER LA CULTURA DE PAU al llarg de tota la costa catalana, des de Tortosa a Figueres que organitzà Forces de Pau Noviolentes...



Cantant a FIGUERES   ---    als defores del pavelló municipal... a l'acabar la Marxa per la Pau amb els companys de Forces de Pau Noviolentes. Interpretant el "conte del gran mur"


 




2004  

a SABADELL      ---  EN LA MARXA PER LA CULTURA DE PAU

 

a FIGUERES     ---      CASTELL DE FIGUERES en la Marxa per la Pau i en el TEATRE en els actes de la trobada de Forces de Pau Noviolentes

 

al FORUM BARCELONA 2004 en la trobada de la joventut, participo en un taller sobre meditació, que organitzava Bramha Kumaris.


2005

a SANT JUST DESVERN  ---  en l'edifici WALDEN 7, en una festa dels veïns, interpretant per primera vegada el concert FEM LA PAU amb poemes de Federico Mayor Zaragoza.