Pàgines

anar a "trobar"...

... anar a trobar persones, entitats i projectes "positius" que existeixen en el nostre estimat Planeta Terra... en la mesura que tornem a posar en marxa producció local de tot allò que fins fa 30/40 anys sempre havíem produït localment...

01 de gener 2009

un somni de l'inici d'any per l'acabament


"aquest any 2009 ha passat a la història col·lectiva com l'any en que les persones es van mobilitzar massivament per canviar elles mateixes i les institucions humanes, per tal de convertir l'espiral de sinergia negativa en una espiral de sinergia positiva. 

Aquesta mobilització humana en una gran Marxa Mundial per la Pau i la Noviolència, ha facilitat el poder arribar a un punt d'inflexió en les forces que governen el món. 


S'ha produït el que era difícil de somniar: assentar unes bases -acceptades per la majoria de les parts enfrontades en els grans conflictes existents - que configuren una mena de Mur Virtual entre el passat i el futur i així es poden començar a unir les millors energies positives de tothom, en un gran procés col·lectiu de reconversióCal poder reconvertir la gran maquinària productora de destrucció i dels arsenals armamentistics, en eines de construcció, i els grans exèrcits disposats a destruir, en grans equips disposats a ajudar per superar els obstacles i per curar les moltes ferides que l'antiga era desesperada i caduca havia generat en una espiral absurda d'odi i de violència. 


Acabem doncs aquest 2009 amb la convicció i l'esperança de que ja mai més l'espècie humana tornarà al passat fosc governat pels interessos egocèntrics i curts de mira, i es centrarà en una tasca creativa de futur fonamentada en el respecte a la diversitat, a la sostenibilitat i a la Pau.Acabem un any visualitzant com el gran Monstre que s'estava menjant el Planeta es comença a fer petit i en el seu lloc està creixent amb força un gran arbre, l'Arbre de la Pau, format per tota l'energia humana positiva interactuant amb les forces de la Natura i mirant amb il·lusió al futur."