Pàgines

anar a "trobar"...

... anar a trobar persones, entitats i projectes "positius" que existeixen en el nostre estimat Planeta Terra... en la mesura que tornem a posar en marxa producció local de tot allò que fins fa 30/40 anys sempre havíem produït localment...

24 d’octubre 2009

24 d'octubre...

En la entranyable festa d'aniversari del meu oncle msen. Arcadi Llagostera, que ha fet 85 anys. Els seus amics, encapçalats pel mestre de cerimònies sr. Miquel Altadill, li han organitzat una festa, una trobada de persones amigues, la majoria gent de Vilanova, també dels seus companys en el sacerdoci i també gent que ha anat contactant amb ell al llarg de la seva vida en el pas per altres parròquies on ha estat. Tot plegat ens aplegarem en la missa unes 200 persones i en el dinar 101.

Fóu una trobada molt... entranyable, aquesta crec que és la paraula que definiria millor el sentiment dels que hi vàrem ser. Les paraules del meu oncle en la homilia, paraules molt ben meditades i elaborades, donaren l'afinació perfecte a tota la trobada que fou, en podríem dir un "cant a la vida".
FELICITATS!!!