Pàgines

anar a "trobar"...

... anar a trobar persones, entitats i projectes "positius" que existeixen en el nostre estimat Planeta Terra... en la mesura que tornem a posar en marxa producció local de tot allò que fins fa 30/40 anys sempre havíem produït localment...

16 d’octubre 2010

dia 16 matí de pagès...

Començem una experiència de treball d'un hort, de manera comunitària (amb un grup reduït de persones). Les terres no han d'estar improductives. La terra que tenim als nostres peus si la cuidem ens facilita el menjar que necessitem per viure, i això és quelcom que hem oblidat en poc temps... fins fa 40 anys aprox. la gent menjava dels horts dels seus pobles, ara hem passat a dependre de menjar que porten de milers de kilòmetres i menjar amb molts conservants, productes químics i fins i tot modificats genèticament... quin sentit té tot això?

Hem entrat en una crisi sense precedents, econòmica, ecològica... ecosistèmica... i la terra ens diu: estic aquí per ajudar-vos... posen en marxa una primera experiència en el marc de Transició VNG a fi de poder aprofitar un primer troçet de terra per afavorir la causa de l'aprenentatge de tocar i tenir cura de la terra... vol ser a la vegada una crida a la responsabilitat que totes i tots tenim entorn la terra i l'alimentació sana actual i futura i també una crida a posar el màxim de terres al servei de les persones i de la productivitat l'aliments km0.