Pàgines

anar a "trobar"...

... anar a trobar persones, entitats i projectes "positius" que existeixen en el nostre estimat Planeta Terra... en la mesura que tornem a posar en marxa producció local de tot allò que fins fa 30/40 anys sempre havíem produït localment...

16 de febrer 2015

"De què serveix tenir, si el món es derrumba?"

Si el món es derrumba… de què serveix res?

Però el món no es derrumba, l'estem derrumbant els humans... i els humans, amb la gran tecnologia i el saber acumulat que tenim, hem de reconvertir les forçes destructores en forces constructores. 

Les forces destructores néixen de la manca d'autoestima i aquesta neix del desarrelament i l'amargor de sentir-se maltractat per la societat, al no poder tenir els mínims necessaris per poder viure, al sentir-se marginat per llur procedència o pel color de la pell.

En aquestes condicions, els negociants de les armes, fan el seu gran negoci, a costa d'aprofitar-se de la gent que ha perdut l'autoestima i la gent que degut a aquest mateix motiu, s'ha deixat capturar la ment per part d'ideologies absolutistes i d'anul·lació de la persona, per tal d'apagar la seva amargor.

Les forces constructores néixen del sentiment de comunitat, de la solidaritat, del sentir-se persona capaç de compartir amb altres i poder aportar el que cadascú té, sap i pot fer.

Les forces constructores néixen de l'autoestima individual i colectiva.