Pàgines

anar a "trobar"...

... anar a trobar persones, entitats i projectes "positius" que existeixen en el nostre estimat Planeta Terra... en la mesura que tornem a posar en marxa producció local de tot allò que fins fa 30/40 anys sempre havíem produït localment...

25 de maig 2019

Entre totes i tots hem de fer funcionar la societat de manera que tothom hi pugui viure


Entre totes i tots hem de fer funcionar la societat de manera que tothom hi pugui viure, que tothom hi pugui aportar i tothom pugui obtenir allò que necessita per poder viure; per tant el sistema econòmic que fa que qui té més cada vegada tingui més i qui té menys cada vegada tingui menys, està fora de lloc, està produint un sistema de viure impossible per molta gent.

Per tant hem de canviar el model econòmic, una manera molt senzilla de fer-ho, potser l'única, és posant en marxa sistemes econòmics locals basats amb la confiança i la cooperació.

Amb la suma d'aquests petits sistemes econòmics, que a la vegada cooperin entre ells, s'anirà enfortint a la gent que ara estan exclosos del sistema econòmic global i, de mica en mica, podrem anar aconseguint que aquest sistema econòmic global, que s'esta carregant també el Planeta i tots els seus ecosistemes, es pugui anar redreçant i tornant ètic.