Pàgines

anar a "trobar"...

... anar a trobar persones, entitats i projectes "positius" que existeixen en el nostre estimat Planeta Terra... en la mesura que tornem a posar en marxa producció local de tot allò que fins fa 30/40 anys sempre havíem produït localment...

25 de setembre 2010

dia 26 de setembre en la 8ª fira d'agroecologia a Sant Cugat Sesgarrigues

dia 26 de setembre a Sant Cugat Sesgarrigues en la 8ª fira agroecològica del Penedès… moltes parades de productes molt locals i ecològics. Molta gent. En una conferència que parlen de l'experiència de la campanya que han fet per posar compostadors domèstics... amb els diners d'un premi obtingut pel projecte, han "regalat/cedit" compostadors perquè la gent els provi... en la reunió es parla dels avantatges del compost casolà.
El que més m'agrada és que hi ha el grup local "la font del Cuscó" que ja fa anys que treballen activament per fer prendre consciència a tots els habitants del poble de les necessitats d'adquirir hàbits ecològics... ells van iniciar aquesta fira molt consolidada. Artesans, productes locals, alimentació, vehicles elèctrics, forns solars, etc.
Alguns models d'aparells solars per elaboració de menjar... relativament fàcils de construïr... 

Una secadora, un forn solar i una compostadora