2 de març 2007

CD "vivim en el barreig i la mixtura"... en homenatge a en Víctor Alari

la web del projecte CD "vivim en el barreig i la mixtura" en homenatge a en Víctor Alari

EN VÍCTOR ALARI   -   HISTORIAL    -    CALENDARI DE PRESENTACIONS   -  CONTACTAR
el CD "vivim en el barreig i la mixtura”

Després d’uns mesos de treball intens, hem arribat al final del que ens varem proposar.
Aquest objectiu va ser el que va néixer en el si de la Comissió 25 anys Ràdio Cubelles a meitat del 2006, de fer realitat el CD “vivim en el barreig i la mixtura” en homenatge al gran poeta cubellenc i amic Víctor Alari, que fou cofundador de Ràdio Cubelles i el seu primer director.


Totes les cançons han estat musicades pels seus propis intèrprets sobre poemes de'n Víctor Alari. El nom del CD és un fragment del poema "tot el que hi ha senyors, és l'Univers" que el músic Miquel Fraire n'ha fet una obra per a ser cantada per tots els qui participen en el CD.

En Víctor també fou un bon dibuixant i pintor. Una de les seves obres, que figura en aquest CD, és el quadre titulat "la discòrdia mata el món". 


Aquest ha estat un treball col·lectiu de més de 150 persones i de 13 formacions musicals, que gràcies a l'Ajuntament de Cubelles i a Ràdio Cubelles, també amb suport de la Diputació de Barcelona, hem posat el millor que cadascú ha pogut, amb creativitat i il·lusió per a donar vida a aquest producte ric i enriquidor que el dia de la Diada de St. Jordi, dilluns 23 d'abril del 2007, varem presentar a la vila de Cubelles, a les 19.30h a la sala multiusos La Mota.

Ton Dalmau (coordinador del projecte)