Pàgines

anar a "trobar"...

... anar a trobar persones, entitats i projectes "positius" que existeixen en el nostre estimat Planeta Terra... en la mesura que tornem a posar en marxa producció local de tot allò que fins fa 30/40 anys sempre havíem produït localment...

29 de juliol 2011

25 juliol - inici del 3er any de Transició VNG

El "dia sense temps", és el dia que varem escollir l'any 2009 per començar la iniciativa de Transició del nostre poble Vilanova i la Geltrú... o sigui que aquest dia, aquest any 2011, varem celebrar el primer dia del 3er any de Transició VNG.
Una trobada en la que com els maias deurien celebrar, ens hem dedicat a compartir les idees del que pot suposar la Transició, de les actituts, de quines coses han de canviar, de cadascú, de la societat... tot mirant com el dia es torna fosc i com els raigs de la Farola comencen a assenyalar amb constància la orientació per a no embarrancar... ha estat una trobada màgica i festiva... després de compartir un sopar en el que cadascú ha portat coses pels altres... hem fet música, danses, amb veu i instruments molt variats... des de piano, mandolina, guitarra, banjo, trompeta, diggeridoo, xilòfons unisònics, zing-zing... s'ha creat música "sense temps" d'aquella que queda ressonant en algun lloc dels que varem compartir aquells moments màgics... fantàstic! es carreguen les piles amb energia renovable... que justament és el que ens fa falta, renovar energies per tirar endavant en aquestes transicions...  vàrem cantar també el GLOCALITZEM-NOS! felicitats!!!