Pàgines

anar a "trobar"...

... anar a trobar persones, entitats i projectes "positius" que existeixen en el nostre estimat Planeta Terra... en la mesura que tornem a posar en marxa producció local de tot allò que fins fa 30/40 anys sempre havíem produït localment...

25 de febrer 2012

tancant la presentació de "AVUI ACTIUS... O DEMÀ RADIACTIUS" i SOM ENERGIA del passat 25 febrer

unes 25 persones participarem en un acte formatiu d'una gran cosa que hem de tenir molt en compte: L'ENERGIA NUCLEAR ÉS QUELCOM QUE HEM DE FRENAR URGENTMENT EN EL PLANETA . 
Els amics Jordi Bigues i Jordi Panyella han fet una interessant aportació a aquest coneixement que hauria de ser bàsic i obligatori per tothom (ESTAR INFORMATS!) i per visualitzar aquest futur que hem d'anar construint: CAL QUE IMPULSEM ENERGIES NETES I RENOVABLES. Un llibre que TOTHOM HAURIA DE LLEGIR.
L'amic Jaume ha fet una excel·lent aportació al coneixement d'aquesta realitat que està creixent amb força a Catalunya i s'està extenent arreu de l'estat, sobre LA POSSIBILITAT QUE JA TENIM DE CONSUMIR ENERGIA VERDA (solar, eòlica, etc.) A CASA NOSTRA.  http://www.somenergia.coop/ (en la mateixa web ens podem donar d'alta)