Pàgines

anar a "trobar"...

... anar a trobar persones, entitats i projectes "positius" que existeixen en el nostre estimat Planeta Terra... en la mesura que tornem a posar en marxa producció local de tot allò que fins fa 30/40 anys sempre havíem produït localment...

30 d’octubre 2012

cooperatives i economies socials, locals i complementàries


Participant activament (en una taula rodona, parlant de les monedes socials) en la 1a Fira d'Economia Solidària de Catalunya dels passats 27 i 28 d'octubre.
En aquesta Fira, el gran encert, ha estat que s'han posat a cooperar dos mons de l'Economia Solidària, el de les Cooperatives i el de les Economies Complementàries.
ECOL3VNG va tenir un paper considerable en la temàtica de les monedes socials. El model de la turuta agrada. Es va posar en marxa una moneda social (l'ECOSOL) la finalitat de la qual és ajudar en aquesta cooperació per l'enriquiment, principalment, entre les empreses de la XES (xarxa d'economia social).
La Fira fou en l'antiga fàbrica Fabra i Coats a Sant Andreu i va aplegar a milers de persones. Una gran mostra d'entitats d'Economia Social i Solidària i una explosió de creativtat, cooperació i potencial local conscient i ecològic. Varem acabar cantant el "junts podem"...FELICITATS ALS ORGANITZADORS!!!
VIDEO PONÈNCIA DE JORDI GRIERA       NOTÍCIA DE LA FIRA