5 de nov. 2017

Un combustible molt més potent...

Posar en marxa sistemes econòmics socials (sense interessos i fonamentats amb el potencial de l'esforç humà) és com fer funcionar la societat amb un altre combustible. Un combustible molt més potent, capaç de desvetllar la creativitat i la bonhomia de la gent.

La joventut té molta energia, quan aquesta és reprimida per la força o forçada a competir, es converteix en una força destructiva molt potent. El sistema competitiu, per controlar aquesta força destructiva, s'inventa distraccions perquè aquesta força estigui dormida i no desvetlli.

La força de la joventut, el dia que desvetlli, amb l'ajut del nou combustible (economies socials), té més força que qualsevol bomba destructiva del sistema actual que està caducat. El milions de soldats que avui diuen: "a la orden!" (per poder obtenir un sou o perquè els han adiestrat coaccionant la seva llibertat), el dia que desvetllin, el dia que desvetllem tothom d'aquest estat social, avui erroni, que ens està portant a la destrucció massiva, el futur anirà canviant amb la velocitat que la societat necessita per poder convertir l món en un espai on tothom pugui viure dignament i respectant el futur de les generacions que l'han d'heretar.